website laten maken

Website voor bedrijven

Als bedrijf ontkom je er niet aan om je op het internet te presenteren. Immers volgens onderzoek blijkt dat het overgrote deel, zo’n 80%, van alle aankopen begint met een zoekopdracht op het internet. Maar waar moet je op letten als je een website laat maken?

Zorg dat je website mobiel vriendelijk is

Tegenwoordig worden de meeste websites op een mobiel scherm bekeken. Dit betekent dat het niet meer voldoende is om een website te maken die alleen maar goed op een laptop of desktop goed werkt. Wil je een website laten maken? Zorg er dan voor dat deze mobile responsive is. Dit zorgt ervoor dat een website op elk scherm goed te bekijken is.

Denk aan de snelheid van de website

Je bezoekers maar ook zoekmachines zoals Google hechten steeds meer waarde aan de snelheid van een website. Een trage website zorgt ervoor dat bezoekers je website wegklikken en naar de concurrentie gaan. Investeer daarom in goede, snelle hosting en zorg voor een goed gebouwde website. Dit helpt om de website snel te laten laden en het maakt je bezoekers en Google blij!

Zorg voor optimale vindbaarheid

Leuk dat je website online staat maar je hebt er niks aan als deze niet gevonden wordt door jouw potentiele klanten. Een website vindbaar maken doe je door SEO toe te passen. Verdiep je in de SEO of schakel een betrouwbare SEO specialist voor de werkzaamheden in. Met SEO kun je 24/7, 365 dagen per dag bezoekers naar je website trekken en jouw producten en/ of diensten verkopen.

Op zoek naar een website bouwer?

Wil je een website laten maken in Utrecht of in een andere plaats? Kijk dan eerst eens rond op het internet. Google is jouw beste vriend om een betrouwbare website bouwer te vinden. Bekijk de website en lees de reviews om een goed beeld van de werkwijze van de website bouwer te krijgen.