Gietvloer-betonlook-oxid-4

Waarom een gietvloer steeds populairder wordt in Amsterdam

Waren het voorheen voornamelijk bedrijven die een gietvloer lieten aanleggen, tegenwoordig wordt een gietvloer onder particulieren ook steeds populairder. Niet alleen omdat een gietvloer gemaakt is van duurzaam materiaal, en dus erg lang meegaat, maar ook omdat het zeer gemakkelijk is in het onderhoud. Heb je iets geknoeid of heeft de hond een ongelukje gehad? Even dweilen en je vloer is weer als nieuw. Dit is natuurlijk ideaal voor gezinnen met kinderen en huisdieren, maar ook als je een strak design wilt in je woonkamer of slaapkamer. Dus wanneer je kwaliteit wilt combineren met een duurzaam design, dan is de gietvloer een uitstekende keuze.

De voordelen van een gietvloer

Een gietvloer is zeer onderhoudsvriendelijk en geeft je woning een moderne en strakke uitstraling. Voor elk interieur is een geschikte vloer te vinden aangezien een gieten vloer in oneindig veel kleuren beschikbaar is. Je kunt daarnaast kiezen voor verschillende afwerkingen, bijvoorbeeld mat of glans. Voor elke interieur smaak is er een vloer te vinden. Omdat een gieten vloer gemaakt is van zeer flexibel materiaal, is het praktisch over elke vloer aan te brengen. Een gietvloer voelt van zichzelf warm aan, maar er kan ook heel gemakkelijk een vloerverwarming onder gelegd worden. Of je kunt het combineren met een mooi vloerkleed.

Wilt u graag een vloer met een mooie betonlook? Kies dan voor één van onze designbeton vloeren. In dit artikel vertellen we u graag wat meer over onze design beton- en gietvloeren. Dit zijn allemaal duurzame kunststof vloeren waar u jaren mee vooruit kunt. Als u meer wilt weten dan kunt u onze website bezoeken door op één van de links in dit artikelen te klikken. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de gietvloer. 

Geschikt voor woningen

Een betongietvloer in Amsterdam werd voorheen vooral gebruikt voor praktische toepassingen zoals werkruimtes en showrooms bijvoorbeeld. Tegenwoordig worden de design betonvloeren ook steeds meer in woningen toegepast. Het industriële karakter is op wens aan te passen. Deze vloeren zijn vaak ideaal voor moderne interieurs!

Kom de design betonvloeren bekijken

Als u een design betonvloer in uw woning of bedrijfspand wil dan kunt u ook een keer langskomen bij onze showroom van Gietvloer Amsterdam. Hier heeft u de mogelijkheid om alle verschillende vloeren die we aanbieden eens te bekijken. Natuurlijk kunt u ook eerst even onze website bezoeken voor meer informatie en een indruk van de design beton vloeren. Zoals u kunt zien komen deze vloeren in ieder interieur tot hun recht!